29 kwietnia 2024 / Piotra, Rity, Angeliny | Lokali: 12431| Opinii: 1847

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się w 15 sekund!

max10.pl
Aktualnie jesteś tutaj: Ranking restauracji / Artykuły / Filety z kurczaka w sezamkach

Opinia dnia  

~Klient

Pod Kasztanem - Pizzeria

Lokal otwarty jest do 22, przyjechaliśmy z znajomym o godzinie 21:20 a obsługa oznajmiła nam, że nie mają już ciasta do pizzy. Jest to już nie pierwsza tego typu karygodna sytuacja, ponieważ dzwoniąc po zamówienie telefoniczne o 21:30 w inny dzień, niestety obsługa poinformowała że niema już możliwości dowozu bo mają dużo wyjazdów i kierowca nie będzie jeździł poza godzinami pracy, informacja ta została przekazana w opryskliwy sposób. Jeśli właścicielka lokal i jego obsługa nie szanują klienta, to klienci wkrótce odwdzięczą się tym samym.

zobacz całą opinię

Filety z kurczaka w sezamkach

Autor: admin Źródło: Kwestia Smaku Data dodania: 2012-08-16 11:06:39 Liczba wyświetleń: 1155

Trochę inny sposób na panierowanego kurczaka. Filety z kurczaka w panierce z rozkruszonych sezamków, z dodatkiem pieprzu cayenne. Chrupiący i słodko ? ostry kurczak jako alternatywa dla zwykłych panierowanych filetów :-) Pokrojonego na paski kurczaka możemy podawać w pitach z dodatkiem sałaty, szczypiorku, chili, mięty. Do listy zakupów dopiszcie jeszcze sos sojowy i ocet ryżowy, przydadzą się do marynaty i do sosu do sałaty.

Przepis i zdjęcia ? kliknij na obrazek poniżej:

Kurczak w sezamkach

The post Filety z kurczaka w sezamkach appeared first on Kwestia Smaku.


Komentarze

Dodaj komentarz  


Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright © 2019 www.max10.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Nie odpowiadamy za treści dodawane przez użytkowników.