Wybierz miasto
Najaktywniejsi
- CAYENE 174
- edi22 52
- smakosz 41
- 8oko8 38
- grzebacz 29
- mastaace 22
- Ange-lance 22
- dejottt 16
- Carolina122 16
- mloda 16
Opinia dnia
Filety z kurczaka w sezamkach
Trochę inny sposób na panierowanego kurczaka. Filety z kurczaka w panierce z rozkruszonych sezamków, z dodatkiem pieprzu cayenne. Chrupiący i słodko ? ostry kurczak jako alternatywa dla zwykłych panierowanych filetów :-) Pokrojonego na paski kurczaka możemy podawać w pitach z dodatkiem sałaty, szczypiorku, chili, mięty. Do listy zakupów dopiszcie jeszcze sos sojowy i ocet ryżowy, przydadzą się do marynaty i do sosu do sałaty.
Przepis i zdjęcia ? kliknij na obrazek poniżej:
The post Filety z kurczaka w sezamkach appeared first on Kwestia Smaku.
Komentarze
Dodaj komentarz
Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright © 2019 www.max10.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Nie odpowiadamy za treści dodawane przez użytkowników.