17 kwietnia 2024 / Roberta, Rudolfa, Stefana | Lokali: 12431| Opinii: 1847

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się w 15 sekund!

max10.pl
Aktualnie jesteś tutaj: Ranking restauracji / Artykuły / Warsztaty z Andrzejem Polanem w WAK

Opinia dnia  

~Klient

Pod Kasztanem - Pizzeria

Lokal otwarty jest do 22, przyjechaliśmy z znajomym o godzinie 21:20 a obsługa oznajmiła nam, że nie mają już ciasta do pizzy. Jest to już nie pierwsza tego typu karygodna sytuacja, ponieważ dzwoniąc po zamówienie telefoniczne o 21:30 w inny dzień, niestety obsługa poinformowała że niema już możliwości dowozu bo mają dużo wyjazdów i kierowca nie będzie jeździł poza godzinami pracy, informacja ta została przekazana w opryskliwy sposób. Jeśli właścicielka lokal i jego obsługa nie szanują klienta, to klienci wkrótce odwdzięczą się tym samym.

zobacz całą opinię

Warsztaty z Andrzejem Polanem w WAK

Autor: admin Źródło: gotujemy.pl Data dodania: 2013-05-21 11:52:12 Liczba wyświetleń: 1214

Przyjdź i daj się zniewolić zmysłowej Kuchni z Duszą!!! W progach Soul Kitchen o wyjątkowe kompozycje smaków i aromatów dba osobiście prawdziwy wirtuoz sztuki kulinarnej Andrzej Polan.

Motto Andrzeja Polana to: najlepsze produkty, proste przepisy i genialny smak.

W Warszawskiej Akademii Kulinarnej wraz z Soul Kitchen mamy zaszczyt pracować z jednym z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Jego profesjonalizm, kunszt i kulinarna kreatywność sprawiają, że wychodzące spod jego rąk potrawy są prawdziwą ucztą dla podniebienia.

Gotuje, bo lubi i pewnie dlatego jest zawsze pogodny i uśmiechnięty. Kuchnia, która jest sercem każdej restauracji stała się pod jego wodzą pracownią najdoskonalszych smaków i aromatów. Prawdziwa pasja do gotowania Andrzeja Polana jest gwarancją niezapomnianych kulinarnych doznań na naszych zajęciach

Od ponad 4 lat współpracuje z Dzień Dobry TVN. Wydał książkę „Kuchnia Polana w obiektywie Wellmana” ze swoimi najlepszymi przepisami. Od 2003r pisze artykuły i przygotowuje sesje zdjęciowe dla czasopism o tematyce kulinarnej. Szef kuchni w najbardziej prestiżowych hotelach w Polsce.

 

Menu:

-Wiosenne tabule z ogórkiem, avocado, kiełki, rzodkiewka,

-Odwrócone maki z sałaty masłowej, kaszy jaglanej, pstrąg wędzony, ogórek małosolny,

-Seviche z dorsza bałtyckiego, papryka zielona, limonka, kolendra,

-Podpłomyki z kaszy kukurydzianej, jajko smażone, salsa warzywna, guacamole, gęsty jogurt,

-Zupa z marchewki, imbiru, fileciki pomarańczy, avocado,

-Halibut, sos z zielonej sałaty, kuskus z kalafiora z gorczycą,

-Smoothie z zielonej herbaty, ananasa, kiwi i banana,

Koszt zajęć 250zł za osobę
Minimalna ilość osób: 8

Zapisy i rezerwacje na soulkitchen@akademia-wak.pl


Komentarze

Dodaj komentarz  


Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright © 2019 www.max10.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Nie odpowiadamy za treści dodawane przez użytkowników.