12 grudnia 2017 / Aleksandra, Adelajdy, Dagmary | Lokali: 12431| Opinii: 1847

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się w 15 sekund!

Najlepsze restauracje i pizzerie

Opinia dnia  

~Klient

Pod Kasztanem - Pizzeria

Lokal otwarty jest do 22, przyjechaliśmy z znajomym o godzinie 21:20 a obsługa oznajmiła nam, że nie mają już ciasta do pizzy. Jest to już nie pierwsza tego typu karygodna sytuacja, ponieważ dzwoniąc po zamówienie telefoniczne o 21:30 w inny dzień, niestety obsługa poinformowała że niema już możliwości dowozu bo mają dużo wyjazdów i kierowca nie będzie jeździł poza godzinami pracy, informacja ta została przekazana w opryskliwy sposób. Jeśli właścicielka lokal i jego obsługa nie szanują klienta, to klienci wkrótce odwdzięczą się tym samym.

zobacz całą opinię

Lista wiadomości

 
Obieranie cebuli bez łez

Jak obrać cebulę bez zbędnych łez? Dowiesz się z tej porady...

Data publikacji: 2013-03-04 18:39:53 czytaj więcej

 
Tradycyjne domowe wędzenie

Wspaniałe oryginalne wędzonki i ich głębokie tajemnicę.

Data publikacji: 2013-02-07 16:37:24 czytaj więcej

 
Jak szybko sprawdzić świeżość jajek?

Szybkie sposoby na sprawdzenie świeżości jajek bez rozbijania.

Data publikacji: 2013-02-07 16:33:15 czytaj więcej

 
Co wiemy o sokach jednodniowych?

Dietetycy zachwalają owocowe i warzywne soki jednodniowe – są świeże, zdrowe, niepasteryzowane, a przy tym smaczne i niskokaloryczne.

Data publikacji: 2013-01-15 14:38:27 czytaj więcej

 
Jak dobrze zaplanować Boże Narodzenie ?

Mamy dla was kilka dobrych rad - przeczytajcie je koniecznie.

Data publikacji: 2012-12-03 23:16:21 czytaj więcej

 
Jak zrobić najlepszą lemoniadę ? Przeczytaj nasze rady.

Chyba każdy wie jak zrobić domową lemoniadę: wycisnąć kilka cytryn, dodać cukier i wodę. Ale jak zrobić najlepszą z najlepszych lemoniadę, która za każdym razem wychodzi idealnie? Oto sprawdzona metoda.

Data publikacji: 2012-11-15 12:52:25 czytaj więcej

 
Ryby zdrowsze niż mięso

Ryby mają szczególne właściwości dlatego warto je podawać niemowlęciu, gdy tylko skończy pół roku.

Data publikacji: 2012-10-27 14:40:36 czytaj więcej

 
Jak konserwować grzyby?

Poznaj sposoby konserwowania grzybów: solenie, suszenie, marynowanie oraz mrożenie.

Data publikacji: 2012-10-16 11:56:54 czytaj więcej

 
Grzyb szatan jak rozpoznać?

Podpowiadamy jak rozpoznać "szatańskiego" grzyba.

Data publikacji: 2012-10-16 11:55:31 czytaj więcej

 
Dlaczego przybieramy na wadze?

Wydawać by się mogło, że odpowiedź na to pytanie jest banalnie prosta. Tyjemy, bo za dużo zjadamy. Na pewno jest to jedna z przyczyn przybierania na wadze, ale jak się okazuje nie jedyna.

Data publikacji: 2012-10-03 12:28:21 czytaj więcej

 

Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright © 2013 www.max10.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Nie odpowiadamy za treści dodawane przez użytkowników.